​Brolægger udfører brolægning i højeste kvalitet

Leder du efter en erfaren brolægger til at anlægge en ny og flot belægning i din have?  Bor du i nærheden af for eksempel Odsherred, Holbæk eller Kalundborg?  Så kontakt din lokale brolægger.

Hos Odsherreds Have & Anlæg ApS har vi stor erfaring med mange forskellige typer af brolægning. ​Vi tilbyder belægning og renovering af enhver art til private og offentlige kunder.

Vi udfører belægning af have, indkørsel, parkanlæg, fortov og meget andet.

Få den have, du altid har drømt om

Ved at vælge at få lavet en ny belægning, såsom en terrasse, en indkørsel eller en almindelig flisebelægning, så vil du automatisk kunne få en have, der er endnu mere indbydende og attraktiv. 

Har du brug for lidt hjælp til at få haven i tip-top stand, så kan vores dygtige brolæggere også give dig gode råd og vejledning til, hvordan du kan få absolut mest ud af en ny belægning. Uanset om der er tale om private eller erhverv, så giver vi gerne en hjælpende hånd.

​Vi kan  også hjælpe dig med forskellige typer af beplantning, således at din drømmehave bliver en realitet. 

Hvad koster belægning?​

Pris på belægning svinger alt efter størrelsen på dine opgaver. Dog kan vi garantere, at vi altid kan tilbyde dig topprofessionelt arbejde af høj kvalitet til en attraktiv pris.


​Få mere information om brolægning

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lægning af sten til indkørsel, haveanlæg, park.eller hvis du ønsker inspiration eller gode råd.

Vi sætter os gerne og tager en god snak med dig om dine ønsker og behov. Sammen kan vi udvikle spændende idéer til dine kommende projekter.

Tøv ikke med at kontakte os. Ring til os på telefon 40 31 15 51 allerede i dag. Vi glæder os til at hjælpe dig.