​Haveanlæg etableres efter dine ønsker og drømme

Har du brug for professionel hjælp i haven?

 Skal du have etableret et helt nyt haveanlæg, eller er din nuværende have groet til? Ønsker du at gøre din have mere vedligeholdelsesfri, eller kunne du tænke dig en masse farverige blomsterbede? Uanset hvad, er vi hos Odsherreds have & anlæg de helt rigtige at kontakte. Vi udfører anlæg, pleje og vedligeholdelse af haver for private og erhverv.

Vi har 30 års erfaring inden for anlæg af have

Vi har over 30 års erfaring inden for anlæg af have anlægsgartneri og som brolægger. Vores mangeårige erfaring gør, at vi godt tør kalde os selv eksperter på området, så du kan trygt overlade dit haveprojekt til os. Vi har rygsækken fuld af kompetencer som sammen med vores faglighed får din drøm om ny have til at gå i opfyldelse. Vi holder til Hørve, men vi kører også ud til kunder i Odsherred, Holbæk og Kalundborg.

​Vores anlægsgartnere kan varetage enhver opgave inden for haveanlæg, som vi tilbyder til konkurrencedygtige priser, og er du helt på bar bund omkring dine ønsker, og hvad der er muligt, står vi også gerne klar med gode ideer og den rette rådgivning. Vi kan blandt andet hjælpe med: 

  • ​Anlægning af have
  • Vedligeholdelse af have
  • Træfældning
  • Stubfræsning
  • Anlægning af granitskærver
  • Anlægning af sten

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på haveanlæg

Er du interesseret i at høre mere, eller har du nogle spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du ønsker en pris på en konkret opgave, eller hvis du har brug for vores rådgivning.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med pris på anlægning af din have, så ring endelig på telefon 40 31 15 51. Du kan også skrive til vores e-mail perslarsen@msn.com.

Vi glæder os til at høre fra dig!