​Brolægger udfører flisebelægning i højeste kvalitet

Leder du efter en erfaren brolægger til at anlægge en ny og flot flisebelægning i din have? Bor du i nærheden af for eksempel Odsherred, Holbæk, Nykøbing Sjælland eller Kalundborg? Så lad os varetage din opgave.

Vores brolægger har over 30 års erfaring

Hos Odsherreds Have & Anlæg ApS har vi mere end 30 års erfaring med mange forskellige typer af flisebelægning. Vi tilbyder belægning og renovering af enhver art til private og offentlige kunder i blandt andet Frederikssund, Skibby og på resten af Sjælland.

Vores brolægger udfører blandt andet brolægning af:

  • Have
  • Indkørsel
  • Terrasse
  • Parkanlæg
  • Fortov
  • Og meget andet.

Få den flisebelægning du altid har drømt om

Ved at vælge at få lavet en ny flisebelægning, såsom en terrasse, en indkørsel eller almindelig lægning af fliser, så vil du automatisk kunne få en have, der er endnu mere indbydende og attraktiv

Har du brug for lidt hjælp til at få haven i tip-top stand, så kan vores dygtige brolægger også give dig gode råd og vejledning til, hvordan du kan få absolut mest ud af en ny belægning. 

Uanset om der er tale om private eller erhverv, så giver vi gerne en hjælpende hånd.

Vi kan også hjælpe dig med forskellige typer af beplantning, således at din drømmehave bliver en realitet. 

Hvad koster brolægning?

Vores priser på flisebelægning svinger alt efter størrelsen på dine opgaver. Dog kan vi garantere, at vi altid kan tilbyde dig topprofessionelt arbejde af høj kvalitet til en billig pris.

Du er altid velkommen til at kontakte vores brolægger eller anlægsgartner og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med lægning af sten og fliser til indkørsel, haveanlæg, træfældning eller park, eller hvis du ønsker inspiration eller gode råd.

Vi sætter os gerne og tager en god snak med dig om dine ønsker og behov. Sammen kan vi udvikle spændende ideer til dine kommende projekter. Tøv ikke med at kontakte os. 

Ring til os på telefon 40 31 15 51 allerede i dag eller skriv til e-mail perslarsen@msn.com. Vi glæder os til at hjælpe dig.