​​Træfældning og stubfræsning udføres professionelt

Har du et uønsket træ i din have, eller har den tidligere ejer efterladt et væld af generende træstubbe på grunden? Så kan vi hjælpe dig af med begge dele.

Hos Odsherreds Have & Anlæg ApS tilbyder vi både stubfræsning, træfældning og beskæring af træer og buske. Vi servicerer både erhverv og private kunder i eksempelvis Odsherred, Skibby, Frederikssund, Holbæk, Kalundborg, Nykøbing Sjælland eller andre steder på Sjælland.

Fældning af træer af enhver størrelse

Træer kan skabe megen gene, hvis de er blevet syge eller for dominerende. Det kan være en meget stor mundfuld at klare en træfældning selv, hvorfor vi selvfølgelig gerne vil tilbyde vores hjælp. Vi har stor erfaring med fældning af både store og vanskelige træer. Uanset opgavens størrelse, så kan vi hjælpe.

Vi arbejder professionelt, effektivt og overholder naturligvis alle sikkerhedsregler. Vi kan hurtigt udpege svækkede og syge træer, som udgør en sikkerhedsrisiko for dem, som færdes i de grønne områder. Vi har gennem årene fjernet mange vanskelige træer, som har hængt ind over el-ledninger, huse eller andre bygninger. 

Effektiv stubfræsning og rodfræsning

​Ved at opgrave uønskede træer eller buske vil man ofte ødelægge et stort område i haven på grund af det omfattende rodnet. Med stubfræsning kan du slippe af med generende stubbe og samtidig bevare havens oprindelige udseende. Med en rodfræsning får du således en mere skånsom behandling, og kan derfor spare din flisebelægning for skader.

Vi har det helt rigtige udstyr til at foretage en succesfuld og effektiv stubfræsning, hvorfor du trygt kan overlade arbejdet til os.

Hvad koster træfældning?

Vores priser på træfældning og træbeskæring afhænger naturligvis af opgavens størrelse og omfang. Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 40 31 15 51 eller e-mail perslarsen@msn.com, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt.