​​Træfældning og stubfræsning udføres professionelt

Har du et uønsket træ i din have, eller har den tidligere ejer efterladt et væld af generende træstubbe på grunden? Så kan vi hjælpe dig af med begge dele.

​Hos Odsherreds have & anlæg ApS tilbyder vi både stubfræsning, træfældning og beskæring af træer og buske. Vi servicerer både erhverv og private kunder i eksempelvis Holbæk, Kalundborg eller andre steder på Sjælland.

Fældning af træer

Træer kan skabe megen gene, hvis de er blevet syge eller for dominerende Det kan være en meget stor mundfuld at klare en træfældning selv, hvorfor vi selvfølgelig gerne vil tilbyde vores hjælp.Vi har stor erfaring med fældning af både store og vanskelige træer .Uanset opgavens størrelse, så kan vi hjælpe. ​

​Vi arbejder professionelt, effektivt og overholder naturligvis alle sikkerhedsregler. Vi kan hurtigt udpege svækkede og syge træer, som udgør en sikkerhedsrisiko for dem, som færdes i de grønne områder. Vi har gennem årene fjernet mange vanskelige træer, som har hængt ind over el-ledninger, huse eller andre bygninger. 

Effektiv stubfræsning og rodfræsning

​Ved at opgrave uønskede træer eller buske, vil man ofte ødelægge et stort område i haven på grund af det omfattende rodnet. Med stubfræsning kan du slippe af med generende stubbe, og samtidig bevare havens oprindelige udseende.

Vi har det helt rigtige udstyr til at foretage en succesfuld og effektiv stubfræsning, hvorfor du trygt kan overlade arbejdet til os.

​Hvad koster stubfræsning og træfældning?

​Prisen på stubfræsning og træfældning afhænger naturligvis af opgavens størrelse og omfang. Vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig. 


​Hør mere om vores ydelser

Har du spørgsmål, eller ønsker du en pris på din opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 40 31 15 51 eller udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt.