​​Træfældning og stubfræsning hos professionelle

Har du et gammelt, sygt træ i din have, eller har den tidligere ejer efterladt et væld af grimme træstubbe på grunden? Så kan vi hjælpe dig af med begge dele. Hos Odsherreds have & anlægsservice tilbyder vi både stubfræsning, træfældning og træbeskæring i Odsherred, Holbæk, Nordsjælland og resten af Sjælland. Her udføres arbejde for private og erhverv.

Kom af med stubbene med en stubfræsning

Stubbe fjernes ganske nemt ved hjælp af en stubfræsning. Det kan være alt fra stubbe fra et stort træ til stubbe fra hække og anden form for beplantning. Vi har det korrekte værktøj til at foretage en succesfuld stubfræsning, hvorfor du trygt kan overlade arbejdet til os.

Fældning af træer

Træer kan skabe megen gene, hvis de er blevet syge eller for store. Det kan være en meget stor mundfuld at klare en træfældning selv, hvorfor vi selvfølgelig gerne vil tilbyde vores hjælp. 

Vi har stor erfaring med fældning af både store og vanskelige træer. Lige meget om der skal bruges en kran eller der skal klatres, for at klare træfældningen, så kan vi hjælpe. Vi laver blandt andet en masse arbejde for kommunen, såsom at fælde træer rundt om fodboldbaner.

​Hvad koster træfældning?

Prisen på stubfræsning og træfældning afhænger naturligvis af opgavens størrelse og omfang, og vi udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig. Tilgengæld får du billig træfældning priser. 

Har du spørgsmål, eller ønsker du en pris på din opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 40 31 15 51 eller udfylde vores kontaktformular, hvorpå vi vender tilbage hurtigst muligt.